Meer info

Wil je serieus aan een boek werken?
Dan is de schrijfweek iets voor jou. Of je nu beginnend bent, of al met een boek bezig, wij geven je kennis en vaardigheden om direct toe te passen.
Vooraf lever je een schrijfplan in, zodat we weten wat je vragen zijn en hierop kunnen anticiperen. Tijdens de week bieden we workshops over diverse onderwerpen, krijg je individuele schrijfcoaching en organiseren we inspirerende activiteiten. En natuurlijk is er veel schrijftijd. Wil je liever ongestoord aan je boek werken en geen workshops volgen? Dat kan natuurlijk ook.
De schrijfweek duurt acht dagen, van zondag 4 t/m zondag 11 september 2022. De eerste dag ben je vanaf 16.00 uur van harte welkom en is er tijd om het huis en de omgeving te verkennen, bij te komen van de reis en je te installeren. Na het avondeten starten we met een voorstelronde en gaan we in gesprek over je werk en plannen.
Op alle dagen worden er activiteiten georganiseerd die je verder helpen met je schrijven. Workshops, coaching, een vragenuur en groepssessies waarbij we elkaars teksten opbouwend bespreken. We sluiten op 11 september om 12.00 uur af.

Het programma van dag tot dag vind je hier.

Wie wij zijn...

Ingeborg (1976) is schrijfcoach, schrijver en docent Nederlands. Ze schreef jarenlang voor kranten en tijdschriften en schrijft nu fictie. Haar bedrijf heet Bureau Twirrewyn (Fries voor wervelwind).
Ingeborg inspireert, motiveert en activeert ambitieuze schrijvers om hun verhaal woorden te geven.

Ik (1974) schrijf, en werk in het onderwijs. In 2011 kwam mijn eerste kinderboek uit bij uitgeverij Ploegsma. Daarna volgden meer boeken en bundels bij verschillende uitgevers. 
Voor Sabel ontving ik een Zilveren Griffel en voor Oorlog in inkt en Verschoppelingen een Vlag & Wimpel van de griffeljury.