Schrijfweek

Wat als je je zou kunnen onderdompelen in je eigen verhaal?
Wat als je verhaal je enige verantwoordelijkheid is?
Wat als elk woord dat je zegt begrepen wordt? Omdat we allemaal in hetzelfde proces zitten?
Wat als je op weg geholpen wordt door mensen met kennis en ervaring?
Wat als je tijdens een wandeling je hoofd leeg zou kunnen maken en dan merkt dat je hoofd vol stroomt met nieuwe creatieve energie?

Dat zou aanvoelen als een enorm cadeau aan jezelf.


Het bovenstaande is mogelijk tijdens onze schrijfweek in Frankrijk. Een week lang workshops, coaching en schrijfbegeleiding. Een week lang gesprekken over dat wat je het liefste doet of wil leren. Maar vooral een week lang schrijftijd.

Onze ervaring is dat als je de tijd neemt voor je boek, je personages tegen je beginnen te praten. Er ontstaat een flow en een boek is niet langer een goed voornemen, maar wordt werkelijkheid.


Wie wij zijn?

Ingeborg Hoogsteen (1976) is schrijfcoach, schrijver en docent Nederlands. Ze schreef jarenlang voor kranten en tijdschriften en schrijft nu fictie.
Haar bedrijf heet Bureau Twirrewyn (Fries voor wervelwind).
Ingeborg inspireert, motiveert en activeert ambitieuze schrijvers om hun verhaal woorden te geven. Ook organiseert ze schrijfdagen, schrijfweekenden en schrijfweken. 

Suzanne Wouda (1974) schrijft (historische) jeugdboeken, romans en werkt daarnaast in het onderwijs.  

In 2011 kwam haar debuut Stormvaart uit bij uitgeverij Ploegsma. Daarna schreef ze meerdere jeugdboeken, verhalenbundels en romans die bij verschillende uitgevers verschenen. Voor haar boek Sabel ontving ze in 2018 een Zilveren Griffel en voor Oorlog in inkt en Verschoppeling kreeg ze een Vlag & Wimpel van de griffeljury.

Zin om mee te gaan? De week is van 4 tot 11 september 2022 in Noord-Frankrijk.
Wij zijn nu druk bezig met de organisatie en kunnen binnenkort meer informatie delen. We houden je graag op de hoogte. Hier op deze pagina of via de mail.