Wil je serieus aan een boek werken?
Dan is de schrijfweek iets voor jou. Of je nu beginnend bent, of met een boek bezig, wij geven je kennis en vaardigheden om direct toe te passen.

Vooraf lever je een schrijfplan in, zodat we weten wat je vragen zijn en hierop kunnen anticiperen. Tijdens de week bieden we workshops over diverse onderwerpen, krijg je individuele schrijfcoaching en organiseren we inspirerende activiteiten. En natuurlijk is er veel schrijftijd. 
Wil je liever ongestoord aan je boek werken en geen workshops volgen? Dat kan natuurlijk ook.

Het landhuis Milonga

De schrijfweek duurt acht dagen, van zondag 28 april t/m zondag 5 mei 2024. De eerste dag ben je vanaf 15.00 uur van harte welkom en is er tijd om het huis en de omgeving te verkennen, bij te komen van de reis en je te installeren.

Na het avondeten starten we met een voorstelronde en gaan we in gesprek over je werk en plannen.

Op alle dagen worden er activiteiten georganiseerd die je verder helpen met je schrijven. Workshops, coaching, een vragenuur en groepssessies waarbij we elkaars teksten opbouwend bespreken.

We sluiten op 5 mei om 11.00 uur af.

Wie wij zijn...

Suzanne

Misschien denk je, schrijven valt niet te leren. Daar moet je talent voor hebben. Dat klopt niet, al heb je wel taalgevoel en creativiteit nodig. Maar buiten dat leer je schrijven door (lees- en schrijf)kilometers te maken, door de technische kant ervan te leren, en door feedback en begeleiding. Ik vind het leuk om met andere schrijvers in gesprek te gaan over hun verhalen en teksten. Iedere schrijver wil iets overbrengen, en het is interessant samen te kijken hoe dat het beste, sterkste en indringendste gedaan kan worden. Je wilt je lezers in vervoering brengen, toch?

Ingeborg

Ik ben schrijfcoach, schrijver en docent Nederlands, schreef jarenlang voor kranten en tijdschriften en schrijf nu fictie. M'n bedrijf is Bureau Twirrewyn (Fries voor wervelwind). Mijn filosofie: iedereen kan creatief schrijven. We houden onszelf vaak tegen door te hoge eisen of een overactieve innerlijke criticus. Begin gewoon en verras jezelf met woorden, zinnen en verhalen.

Programma

Vragen? Stuur een bericht